Dit is de site van Caro Design Heerlen. Caro Design is een sfeervolle winkel in het centrum van Heerlen, die woonaccessoires, kleinmeubelen, spiegels, schilderijen enz. verkoopt. Caro Design is tevens een inlijsterij. Voor meer informatie en foto’s van verschillende artikelen kunt u onder het kopje artikelen kijken en vervolgens het artikel aanklikken, waar u meer informatie over wil hebben. Voor meer informatie over het inlijsten kunt u klikken op het kopje inlijsterij.

Op deze site vindt u regelmatig nieuws en acties met betrekking tot Caro Design. Voor snel het laatste nieuws te kunnen lezen kunt u klikken op het kopje nieuws en voor alle akties te kunnen bekijken kunt u klikken op het kopje akties.

Alle nieuwe berichten komen tevens op de hoofd pagina te staan en kunt u op deze pagina vinden door naar  beneden te scrollen.

Reageren op nieuws, akties en ook op dit bericht kan door op de titel van dit bericht te klikken en dan tot onderaan de pagina te scrollen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.