INLIJSTEN/lijstenmakerij

Caro Design heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van inlijsten.

We verzorgen alle inlijstwerken zowel zakelijk als particulier.

Onder inlijstwerken verstaan we:  het inlijsten van foto’s, prenten,posters, handwerken,litho’s,zeefdrukken,schilderijen,oorkondes,diploma’s, maar ook t-shirts, maskers, etc, maar ook het opspannen van doeken ,borduurwerken,batikdoeken etc. ,het snijden van passepartouts,het maken van alle maten spiegels, het maken van losse lijsten in alle maten etc.

Kortom alles wat U graag ingelijst wilt hebben,voor zover dat praktisch mogelijk is.IMG_4232

U heeft een keuze uit meer dan 1500 verschillende lijsten en meer dan 50 verschillende kleuren passe partouts. Inlijstwerken worden indien gewenst volledig zuurvrij ingelijst.

 

Inlijstwerken zijn met verschillende soorten glas verkrijgbaar. Ook de laatste nieuwe ontwikkeling op het gebied van glas is hier verkrijgbaar. Het zogenaamde Claryl glas.

Dit glas is mede door DSM ontwikkeld en is zodanig gemaakt, dat het zo goed als niet spiegelt, maar wel geheel doorzichtig is(dus niet gematteerd).

Zo lijkt het alsof er geen glas gebruikt is.

Veel klanten vragen altijd eerst om een prijsindicatie indien ze iets willen laten inlijsten, en in 99% van de gevallen zijn ze verrast door de meevallende prijs. Zeker t.o.v. andere inlijsterijen.

Heerlen,limburg

Als voorbeeld twee ingelijste voetbalsshirts in een aluminium lijst,

3D ingelijst met dubbele zwarte passepartout op een zwarte ondergrond

foto's van telefoon 179foto's van telefoon 175

 

4 Responses to INLIJSTERIJ/lijsten/inlijsten/lijstenmakerij/passepartouts/spiegels/fotolijsten/borduurwerken/heerlen/limburg

 1. Sisy Roelandt schreef:

  Graag hadden ik een offerte ontvangen voor het inlijsten van een poster van 113 bij 85.

  • Caro Design schreef:

   Beste Sisy,

   Jouw verzoek was om een of andere reden tussen de spam beland en we hebben hem nu pas ontdekt. Het is moeilijk om een offerte uit te brengen zonder verdere gegevens en wensen. Wij hebben op dit moment 850 verschillende lijsten in onze collectie. Dus de prijs is afhankelijk van de keuze die je maakt m.b.t. de materiaal keuze, het profiel, de breedte ,glassoort, passepartout etc.

   Met vriendelijke groet,

   Peter Hamers
   Caro Design

 2. Mw Muijlkens schreef:

  Wat is de normale levertijd als ik iets bij jullie laat inlijsten,aleen n moderne lijst om het schilderij,geen glas..maat 40breed 50 hoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.