AROMAOLIEN-WIEROOK-GEURKAARSEN

Toegevoegd aan ons assortiment hebben we de “Fragrance Lamps” van ASHLEIGH & BURWOOD, de bekende aromalampen, die de lucht zuiveren en een heerlijke aroma verspreiden. De aromalampen van Ashleigh & Burwood verbeteren en zuiveren niet alleen de lucht in uw kamer, maar zijn ook een prachtig design voor in huis.

Aromalampen zijn gebaseerd op een eeuwenoud concept, ontwikkeld door een frans farmaceutisch scheikundige. Als de vlam gedoofd is, zuivert de hete katalystische steen de lucht door het vernietigen van geurtjes en door de lucht verspreide verontreinigende stoffen naarmate het aroma door de steen wordt getrokken.

De lamp verspreidt tegelijkertijd het unieke Ashleigh & Burwood-aroma in de lucht, zodat het in de kamer heerlijk ruikt. Met een uur branden wordt een ruimte van 56 m3 gezuiverd.

Men heeft de keuze uit meer dan 35 verschillende dessins lampjes en 40 a 50 verschillende geuren.

De rest van ons assortiment geurartikelen bestaat uit :

– sence chips van Bomb Cosmetics

– geurkaarsen van River Dale

– geurkaarsjes van Greenleaf

– geurzakjes van Greenleaf

– aromaolie van Ashleigh & Burwood

– wierook

-roomspray van Greenleaf

-aromaolie van Greenleaf

-Woodwick kaarsen

IMG_2980

 

 

 

Woodwick.

De geurkaarsen van Woodwick zijn sinds een jaar of 3 heel erg populair. Er zijn 5 verschillende maten en prijssoorten. De woodwick kaars onderscheid zich van een normale kaars door zijn geweldige geuren, het knisperende geluid van een open haard en ,met name bij de grote modellen, het brede lont.

 

Ook de reeddiffusers zijn van Ashley & Burwood. Er zijn 10 verschillende heerlijke geuren, die zeker 2 a 3 maanden goed hun werk doen en een heerlijke geur verspreiden

IMG_4185

Verder bestaat ons geurenassortiment uit een uitgebreid wierookassortiment, geurzakjes van Greenleaf, geurkaarsjes van Greenleaf, en etherische oliƫn van Greenleaf.

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.