IMG_4181

AROMAOLIEN-WIEROOK-GEURKAARSEN

Toegevoegd aan ons assortiment hebben we de “Fragrance Lamps” van ASHLEIGH & BURWOOD, de bekende aromalampen, die de lucht zuiveren en een heerlijke aroma verspreiden. De aromalampen van Ashleigh & Burwood verbeteren en zuiveren niet alleen de lucht in uw kamer, maar zijn ook een prachtig design voor in huis.

Aromalampen zijn gebaseerd op een eeuwenoud concept, ontwikkeld door een frans farmaceutisch scheikundige. Als de vlam gedoofd is, zuivert de hete katalystische steen de lucht door het vernietigen van geurtjes en door de lucht verspreide verontreinigende stoffen naarmate het aroma door de steen wordt getrokken.

De lamp verspreidt tegelijkertijd het unieke Ashleigh & Burwood-aroma in de lucht, zodat het in de kamer heerlijk ruikt. Met een uur branden wordt een ruimte van 56 m3 gezuiverd.

Men heeft de keuze uit meer dan 35 verschillende dessins lampjes en 40 a 50 verschillende geuren.

De rest van ons assortiment geurartikelen bestaat uit :

– sence chips van Bomb Cosmetics

– geurkaarsen van River Dale

– geurkaarsjes van Greenleaf

– geurzakjes van Greenleaf

– aromaolie van Ashleigh & Burwood

– wierook

-roomspray van Greenleaf

-aromaolie van Greenleaf

IMG_2980

 

De sence chips van Bomb Cosmetics zijn ideaal om in aromabranders te gebruiken. 28 stuks kosten € 8,95  en hebben 132 branduren. Bij ieder doosje krijgt men een boekje waarmee men de meest gebruikte geurencombinaties kan samenstellen. Ideaal voor in huis en ideaal als kado.

 

IMG_2978

Ook de reed diffusers zijn van Ashley & Burwood. Er zijn 10 verschillende heerlijke geuren, die zeker 2 a 3 maanden goed hun werk doen en een heerlijke geur verspreiden

IMG_4185

Vanaf september 2016 in het assortiment Woodwick geurkaarsen. Een fantastische lijn geurkaarsen voorzien van een houten lont, die knispert als een houtvuur.

Een kwalitatieve mooie geurkaars in diverse geuren en maten.

20160923_125751

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.